Zařízení & příslušenství
Pečené bramborové příšerky
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 5min.
46 kusů
Suroviny
-
50 gramů ementálu
-
1000 gramů brambor, moučných oloupaných, na plátky (0,5 cm)
-
350 gramů mléka
-
2 čajové lžičky soli
-
30 gramů másla změklého
-
1 - 2 špetky mletého muškátového oříšku (volitelně)
-
3 vejce
-
2 žloutky
-
60 gramů směsi semínek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
83.2 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
184 kJ /
44 kcal
Tuk
2.3 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
4.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dětské recepty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1hod.
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Nadýchané placky s kuřecími hamburgery
45min.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1hod. 10min.
Kuřecí paličky v omáčce z červené papriky a kuskus s cuketou a sýrem feta
55min.
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3hod. 20min.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min.
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1hod.
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.